Harald Blåtand
23. juni - 16. juli 2017

Det spørgsmål hører vi ofte.
Svaret er:
ALLE kan blive deltager i Vikingespillene, kontakt 4296 95 96 el. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Foreningen Frederikssund Vikingespil Tryk her
Info-pjece Tryk her
Vedtægter Tryk her
Regler for børn og unge Tryk her

Kontakt This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  for tilmeldingsblanket.

faellesfoto 2013 - Erik Kragh web

Så simpelt er det faktisk, for Vikingerne i Frederikssund har plads til alle. Der stilles ikke krav til, hvilke talenter folk har. Det er nok at have interesse og lyst til at vil være med i det fællesskab, der nu en gang er i forbindelse med at lave en teaterforestilling.

Dét at deltage i Vikingespillene i Frederikssund er noget ganske særligt. Det er for mange en livsstil, for andre blot en sommeraktivitet. Men inden man ser sig om, kan man nemt blive grebet af vikingespillets ånd - om man så kan sige - og så er man viking hele året. Der er nemlig også uden for selve prøve- og spillesæsonen (maj-juni-juli) en del aktiviteter blandt vikingerne.

Mange spørgsmål trænger sig naturligvis på, når man har fattet interesse for at komme ind i Vikingernes Verden. Vi henviser til vores Informationspjece til nye vikinger, hvor der kort står lidt om det hele, bl.a. lidt historie, samt vores Vedtægter og særlige Regler for børn og unge. Rent praktisk kan vi anbefale at følge med her på hjemmesiden. Der finder man vigtige datoer for, hvornår man skal møde op.

Har man ambitioner om at få talerolle i Vikingespillet skal man tilmelde sig Audition i januar. Sæsonen starter i januar.

Har man lyst til at deltage som statist/aktør, kan man møde op på vores Stormøde i marts/april og dér melde sig til. Sæsonen starter i maj-juni.

Har man blot lyst til at deltage i Vikingespillene uden at skulle på scenen, er der mange forskellige spændende jobs bag scenen - f.eks. på systuen, i vores kiosker, som guide, i vagtordningen etc.
Ring 4296 95 96 eller mød op på Stormødet i marts/april.  Sæsonstart er individuel.

Dato for Audition til Vikingespil samt Stormøde annonceres her på hjemmesiden og desuden i de lokale aviser i Frederikssund kommune.

Derudover kan vi fortælle, at vi har et Modtagelsesudvalg, der tager sig af nye vikinger, når man har meldt sig under fanerne.

Vores motto er:  

'Det skal være sjovt at spille Vikingespil'

   Kom og vær med!

 

daenfifrdeitnoptruessv