Det spørgsmål hører vi ofte.
Svaret er: Der stilles ikke krav til, hvilke talenter folk har. Det er nok at have interesse og lyst til at være med i det fællesskab, der er i forbindelse med at lave en teaterforestilling.

Kontakt This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Foreningen Frederikssund Vikingespil
Vedtægter
Info-pjece
Regler for børn og unge
Regler for for deltagelse i forestilling
Hvad betyder det at blive viking

fart over feltet foto peter hesselø

Dét at deltage i Vikingespillene i Frederikssund er noget ganske særligt. Det er for mange en livsstil, for andre blot en sommeraktivitet. Men inden man ser sig om, kan man nemt blive grebet af Vikingespillets ånd - om man så kan sige - og så er man viking hele året. Der er nemlig også uden for selve prøve- og spillesæsonen (maj-juni-juli) en del aktiviteter blandt vikingerne.

3 kamp 2017

Har man ambitioner om at få talerolle i Vikingespillet skal man tilmelde sig audition i januar. Sæsonen for rollehavende starter i januar.
Dato for audition 2023: Søndag den 8. januar. Nærmere info om tilmelding m.v.: se nederst på denne side.

Har man lyst til at deltage som statist/aktør, kan man rette henvendelse til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Sæsonen starter i maj-juni.

Har man planer om at blive fægter, skal man være opmærksom på, at der er træning hele året, som udgangspunkt en gang om ugen.
Sætter du X ved Fægter på tilmeldingsblanketten, vil du blive kontaktet af en af vores fægtetrænere for nærmere info og aftale.

Har man blot lyst til at deltage i Vikingespillene uden at skulle på scenen, er der mange forskellige spændende jobs bag scenen - f.eks. på systuen, i vores kiosker, som guide, i vagtordningen etc.
Ring 4296 95 96 eller kontakt This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Sæsonstart er individuel.

valhal torv web


Dato for audition til Vikingespil annonceres her på hjemmesiden og desuden i de lokale aviser i Frederikssund kommune.
Audition til vikingespil 2023: Søndag den 8. januar 2023. Tilmelding: send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og skriv om du er barn eller voksen. 


Deadline for tilmelding: 5. januar 2023.


Derudover kan vi fortælle, at vi har et Modtagelsesudvalg, der tager sig af nye vikinger, når man har meldt sig under fanerne.

Vores motto er: 
'Det er sjovt at spille Vikingespil' 

   Kom og vær med!

English French German