Uffe Vermundssøn
21. juni - 14. juli 2019

Det spørgsmål hører vi ofte.
Svaret er: ALLE kan blive deltager i Vikingespillene.

Der stilles ikke krav til, hvilke talenter folk har. Det er nok at have interesse og lyst til at være med i det fællesskab, der er i forbindelse med at lave en teaterforestilling.

Kontakt 4296 95 96 el. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Kontakt This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  for tilmeldingsblanket.

Foreningen Frederikssund Vikingespil
Info-pjece
Vedtægter
Regler for børn og unge

fart over feltet foto peter hesselø

Dét at deltage i Vikingespillene i Frederikssund er noget ganske særligt. Det er for mange en livsstil, for andre blot en sommeraktivitet. Men inden man ser sig om, kan man nemt blive grebet af Vikingespillets ånd - om man så kan sige - og så er man viking hele året. Der er nemlig også uden for selve prøve- og spillesæsonen (maj-juni-juli) en del aktiviteter blandt vikingerne.

3 kamp 2017

Har man ambitioner om at få talerolle i Vikingespillet skal man tilmelde sig audition i januar. Sæsonen starter i januar.

Har man lyst til at deltage som statist/aktør, kan man møde op på vores stormøde i marts/april og melde sig til. Sæsonen starter i maj-juni.

Har man blot lyst til at deltage i Vikingespillene uden at skulle på scenen, er der mange forskellige spændende jobs bag scenen - f.eks. på systuen, i vores kiosker, som guide, i vagtordningen etc.
Ring 4296 95 96 eller mød op på stormødet i marts/april.  Sæsonstart er individuel.

valhal torv web


Dato for audition til Vikingespil samt stormøde annonceres her på hjemmesiden og desuden i de lokale aviser i Frederikssund kommune.

Derudover kan vi fortælle, at vi har et Modtagelsesudvalg, der tager sig af nye vikinger, når man har meldt sig under fanerne.

Vores motto er: 
'Det er sjovt at spille Vikingespil' 

   Kom og vær med!

daenfifrdeitnoptruessv