Velkommen til Frederikssund Vikingemarked

Fredag d. 23. juni kl. 18.00 - 20.00 
Lørdag d. 24. juni kl. 10.00 - 20.00
Søndag d. 25. juni kl. 10.00 - 16.00

Detaljeret program for markedsdagene d. 23. - 25. juni 
Detaljeret program for weekends d. 30. juni - 16. juli 

 

IMG 4293

Vikingemarkedet er blevet en årlig tilbagevendende begivenhed i forbindelse med Frederikssund Vikingespil!
Vort Vikingemarked på Kalvøen i Frederikssund er uden at overdrive blevet et tilløbsstykke for såvel markedsfolk som besøgende. Markedsfolk fra både ind- og udland vender tilbage år efter år - kommer enkeltvis, i en gruppe eller hele familier og overnatter allerede fra fredag aften og weekenden over i telte ved markedet.
Markedsstemningen forplanter sig fra markedsfolk til besøgende, så dét at komme til Frederikssund Vikingemarked er en helt speciel oplevelse, som kan anbefales til dem, der ikke allerede har gjort det til en tradition at besøge os.

Vikingemarkedet strækker sig over hele Kalvøområdet, og er delt i et nordligt og et sydligt marked, som er adskilt af vikingespilsområdet.

Det nordlige marked afholdes ved indgangen til vikingespilsområdet, hvor også Valhal - kiosker - grill- og mjødsalg foregår. På dette marked - som er en smule tidløs - sælges smykker, ben- og hornarbejder, uld - og strikvarer, filtede huer og hatte - sko, røgede og saltstegte sild samt salt fra eget syderi. Hvert år dukker der nye varer op, der er altid plads til nye spændende tiltag og overraskelser. 

 

Det sydlige vikingemarked ligger ved siden af Frederikssund Vikingeboplads og holdes som 'historisk korrekt marked'. Her er det typisk vikingegrupper fra det meste af Danmark og også udlandet som viser sig selv frem - ofte arbejdende med deres håndværk ved deres telte  - og / eller de har medbragt hjemmegjorte produkter til salg.
Her er der som ovenfor et rigt udvalg i vikingerelaterede varer.

Frederikssund Vikingemarked er karakteristisk ved, at det ikke er for stort - men til gengæld er det garanteret Danmarks hyggeligste familiemarked, som foregår i skønne omgivelser og i en afslappet atmosfære, der er præget af indbyrdes socialt fællesskab.
Derudover er vores egne vikinger en del af oplevelsen - overalt dukker de op og er med til at skabe en ægte vikingestemning inden aftenens forestilling, som finder sted lørdag aften kl. 20.00 og søndag eftermiddag kl. 16.00.Gratis adgang - og Gratis parkering
 

KOM I VIKINGEHUMØR

GØR  DET TIL EN TRADITION AT HOLDE EN RIGTIG VIKINGEDAG FOR HELE FAMILIEN 

VEL MØDT UNDER HEIMDALS BUER TIL FREDERIKSSUND VIKINGEMARKEDS 32. SÆSON i 2023

English French German